Alkusanat

Itsensä esitteleminen - tai varsinainen esille asettaminenkaan - ei koskaan ole kuulunut vahvuuksiini, mutta jostakin se kai olisi aloitettava.

Aavan meren itäpuolen jossakin on maa - maa nimeltään Suomi. Meidän monikulttuurisen perheemme koti on Suomessa, Atlantin tällä puolella; Etelä-Kymenlaaksossa, jos nyt aivan tarkkoja ollaan. Kaikkiaan perheemme koostuu kolmesta erillisestä yksilöstä, sekä yhdestä nelijalkaisesta (ja jokseenkin karvaisemmasta), erittäin egoistisesta mäyräkoirasta.

Entä sitten minä? Minä tasapainoilen parhaani mukaan perheen, työn ja vapaa-ajan välillä. Sitä samaa arkea siis, kuten taatusti kaikilla muillakin!

Haaveilen lähes kroonisesti uusien maiden ja paikkojen näkemisestä ja kokemisesta. Toisinaan poden pahemmanlaatuista pesänrakennusviettiä ja hukutan miehen ja lapsen itsetehtyihin herkkuihin, leivoksiin ja mitä eriskummallisimpiin aterioihin. Yritän ja erehdyn. Joskus kamera kulkee mukana kuin liimattu, toisinaan se taas tuppaa unohtumaan olohuoneen pöydälle. Yhtäkaikki, blogissa varmasti tulee ajan mittaan vilahtamaan allekirjoittaneen persoonallisuutta sen koko kirjossaan!Seuraavalla kerralla minun olisi tarkoitus aloitella varsinaista blogia ja bloggaamista hieman siitä, millainen meidän kaksikulttuurinen joulumme tänä vuonna oikein olikaan.

Tervetuloa mukaan tälle matkalle - stay tuned!

Ei kommentteja