Postikortteja Viipurista


Viipuri. Kaupunki, jonne matkaamisen voi laskea meiltä käsin silkaksi lähimatkailuksi - jos valtakunnanrajaa ei olisi välissä, pääsisi meiltä Viipuriin vähän reilussa tunnissa. Olen useasti ottanut kameran mukaan ja napannut kuvia sieltä täältä - Viipurissa riittää kuvattavaa. Viipuri on karun kaunis, ja jokin tässä tietynlaisessa rappioromantiikassa on aina viehättänyt minua. Hartaimpia haaveitani on mm. vierailu Pripyatissa vielä joskus tulevaisuudessa - saapa nähdä, pääsenkö sinne asti koskaan. Toivottavasti!

Enivei. Tässä olisi postikortteja Viipurista kuvien muodossa - kuvat tämän talven ajalta pääosin Viipurin keskustan liepeiltä, vähän sieltä täältä. Näiden kuvien myötä, energiaa seuraavaan viikkoon!

10 kommenttia

 1. Ei ole koskaan tullut käytyä, keskusteltu ollaan, jos mentäisiin mutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi - toivon todella, että pääsette joskus lähitulevaisuudessa Viipuriin! Viipuri on ihana. <3

   Poista
 2. Voisi olla mukava käydä joskus. Kuvat ovat hienoja!🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! :) Käy ihmeessä, jos vain tilaisuus tulee!

   Poista
 3. Tosi kivoja reissu kuvia! :) nyt iski itsellekkin matkakuume :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, matkaan vaan! :-DD Kun vaan viisumi löytyy, Viipuri on aivan superhelppo päivämatkakohde! Tai miksei vaikka useammankin päivän. :)

   Poista
 4. Venäjällä ei ole koskaan tullut käytyä, mutta koira meille muutti Viipurista tarhalta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ihana sattuma! Kenties joskus pääsette käväisemään Viipurissa! :) <3

   Poista
 5. Mielenkiintoisia kuvia! Olen istunut vain junassa, joka seisahtui siellä matkalla Pietariin. Jo silloin 2014 keväällä mietin, että haluaisin mennä ja kokea kaupungin. Yritin tiirailla asemalta joka suuntaan jos vaikka Aallon kuuluisa Viipurin kirjasto olisi näkynyt. Ainoastaan Montrepos puiston taisin nähdä. Ihanaa, että pääsit vierailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monrepos on varmasti näkynyt junan ikkunasta - kirjastokaan ei ole oikeastaan ollut kuin joidenkin rakennusten takana, ei kovinkaan kaukana. :) Kunpa joskus pääsisitkin käväisemään Viipurissa, ehdottomasti käymisen arvoinen kaupunki! :)

   Poista