Aidon punaniskan soittolista


Paljastin taannoisessa satunnaisten faktojen postauksessa, että vielä joitakin vuosia takaperin country kuului mielestäni korkeintaan taustamusiikiksi tailgatingiin, tai että se olisi vähintäänkin yhtä kuin pick-upeillaan ajelevien punaniskojen soundtrack. Hah!

Vähä vähältä alkoi omilta Youtuben soittolistoilta löytyä aina enemmän ja enemmän countrya - nyt siellä ei oikeastaan enää muuta olekaan. Pakko tosin myöntää, että tästä meidän kantrinkuuntelustamme tuli jopa entistäkin helpompaa joulun jälkeen, kun mies sai mun vanhemmiltani internetradion joululahjaksi. On monesti sanonut, että oli paras joululahja ikinä, ja ei vaimokaan ole kuulunut valittavan... Taidetaan nimittäin molemmat käyttää tuota pitkälti yhtä paljon - eli todella paljon.

Mutta - tässä olisi otteita tämän hetken ihan oikeasti parhaista countrybiiseistä! En sanoisi, että tämän listan tekeminen teki edes tiukkaa. Mielellään näitä kuunteli. ;)

Jos muuten country kuulostaa hyvältä omaankin korvaan, suosittelen lämpimästi kuuntelemaan mm. Dustin Lynchiä, Luke Bryania, Florida Georgia Linea, Tim McGrawta, Carrie Underwoodia, Brantley Gilbertiä, Jon Pardia, Luke Combsia, Eric Churchia, Dania & Shayta, ja... No - tuossa taitaa olla muutama näin alkuun. Eh.


Ei kommentteja