Oodi hauskemmille ostoksille (Scheels on rakkautta!)

Vaikka moni asia onkin Suomessa äärettömän hyvin, on myös sellaisia seikkoja, joita ikävöimme miehen kanssa vuorotellen. Välillä asiat ovat vähän isompia ja toisinaan pienempiä, mutta muutama päivä takaperin jäimme juttelemaan automatkalla ostoksien tekemisestä. Etenkään täällä meidän kulmillamme ei ole suurensuuria ostoskeskuksia ja valtavia mahdollisuuksia - kaikki tarvittava meillä kyllä on, mutta erikoisuudet puuttuvat. Toisaalta, Helsinkiin ajaa muutamassa tunnissa jos niikseen tulee, ja postikin kuljettaa erikoisempia ostoksia kotiin saakka.

En ehkä ole se naisellisin nainen siinä mielessä, että minua on lähes mahdotonta saada esimerkiksi vaateostoksille. Kaapista löytyvät ne kaikki perusjutut, millä pärjään - that's it, miksi tuhlata rahaa muuhun? Toisaalta, ostan (tai ainakin yritän) enemmän laatua kuin määrää, joten yleensä vaatekaapin sisältöön ei edes tarvitse senkään puolesta kajota pitkään aikaan.

Mutta niin - mitä me sitten kaipaamme? Sitä, että ostoksilla on hauskaa! Laajoja valikoimia, halpoja hintoja!

Ehkäpä paras esimerkki hauskoista ostoksista on Scheels.

Me ajoimme Scheelsiin noin varttitunnin, liikenteestä riippuen. Ja vaikka kyseessä ei olekaan isoin mahdollinen ostoskeskus edes Utahin mittakaavalla, on Scheels takuulla ainakin hauska ja erilainen! Heti ovista sisään astuessa vastassa on koko ostoskeskuksen korkuinen maailmanpyörä, josta pääsee katselemaan korkeiden ikkunoiden kautta näkymiä Kalliovuorille. Toisaalta Scheelsissä on myös erilaisia, kausittain vaihtuvia asetelmia ja teemoja, sekä eräs herra presidenttikin.

Vaikka Scheels pääasiassa myykin urheilutarvikkeita, on tarjolla kyllä melkoisen paljon muutakin. Esimerkiksi koira on sai Scheelsistä tuliaisiksi niin leluja kuin vaatteitakin, ja toisaalta toisessa kerroksessa pystyy pysähtymään myös kahville tai pienelle purtavalle.


Niin - vaikka Suomi aika mainio paikka onkin, jotain tämän suuntaista kaipaisin ehdottomasti meillekin. Ja jos ei edes tänne nurkille, niin miksei vaikka jonkun isomman kaupungin alueelle! Ainakin jokin tällainen olisi paljon helpommin saavutettavissa, kuin kaukana tuolla jossakin sijaitseva Scheels. Ja hei - kukapa ei tykkäisi maailmanpyörästä, valoisasta ostoskeskuksesta ja fiksuista hinnoista? Jopa minä löydän epänaisellisuuteeni sopivaa vaatetta eri tiimien kollareista päälleni, eikä minua tarvitse Scheelsiin edes kahdesti käskeä.

Ei kommentteja