Kaksi uutta Klipsuttelijaa + ylläri!

Muistatteko, kun reilu viikko sitten kerroin teille Klipsuttimesta ja sattuipa kylkiäisiksi vielä arvontaakin? Sunnuntaina sulkeutuivat vaaliuurnat ja itse arpoja päästiin nostelemaan tänä aamuna - välillä onnettarelle kuonoaan lainasi Helmi-koira, välillä puolestaan nostettiin ihan miesvoimin voittajan nimeä lappujen seasta.

Osallistujia arvonnassa oli kaikkiaan parisenkymmentä - jostakin mystisestä syystä kaikki kommentit eivät kuitenkaan blogin puolella näy, vaan osa kommenteista jäi Facebookin moderoinnin uumeniin jumiin. Kaikki osallistujat kuitenkin saivat oman arpalipukkeensa teknisistä ongelmista huolimatta, ja arpajaispuuhiin päästiin heti aamutohinoissa. Pahoittelut muuten tällaisesta tyylipuhtaasta parin päivän myöhästymisestä - eilinen (vai olikohan se toissapäivä...) kului sängynpohjalla maatessa ja unta tankatessa piristävän pikku 26+ tuntisen työrupeaman jäljiltä.

Mutta ei pidä pitää hullua kauempaa jännityksessä, vaikos eikös?

Arvonnassa maailmalle pääsee lähtemään kaksi Klipsutinta, ja uusia Klipsuttajia arvonnan päätteeksi ovat...


Marika Broas
Eero Rikkola
Soile Haapalainen

Allekirjoittanut kuin arvon arvontatiimimmekin onnittelee voittajia!

... Eikun mitä häh. Kaksi arvottavaa Klipsutinta, menikö nainen ihan sekaisin laskuissa?

No meni ja ei. Kävi nimittäin niin kivasti, että sain bonuksena arpoa vielä yhden ylimääräisenkin Klipsuttimen, joten kaikkiaan onnekkaita voittajia olikin kahden sijasta kolme. Pitäkäähän Facebookinne avoinna, nimittäin kerran kätevästi saan teihin jokaiseen naamakirjan kautta hyvin yhteyden, naputtelen sinne viestiä ja pääsette odottelemaan omia Klipsuttimianne!

Mikäli Onnettaremme eivät tänään olleet suosiollisia, muistattehan - Klipsuttimen voi myös tilata omaksi helposti verkkokaupan puolelta!

Ei kommentteja