Klipsutin, se kauniimpi apu asusteisiin

** Kaupallinen yhteistyö **

Siekin ihan varmasti tiedät just sen paidan, joka jää ärsyttävästi liian avoimeksi juuri kriittisestä kohtaa - tai sen tunteen, kun huivi valahtaa omille teilleen? Ja kun ei niihin mitään sen pysyvämpiä virityksiä viitsisi lähteä tekemään, siis ihan neulalla ja langalla.

Ollos huoleti siskosein - Houstonilla ei ole enää ongelmaa!


Sain tutustuttavakseni Klipsuttimen, joka on monessakin kohdin vaihtoehto neulalle ja langalle. Truth be told, onhan Klipsutin nyt paljon nätimpikin kuin se hieman vääränsävyinen lanka, joka kuitenkin sieltä jostakin raosta päätyy pilkottamaan! Käyttötarkoituksiakin Klipsuttimella on juuri niin monia, kuin vain itse jaksaa keksiä - esimerkkeinä vaikkapa neuleiden ja mekkojen kaventaminen, huivien kiinnittäminen, ID-korttien ripustus... Kuten mainitsinkin, lista on oikeastaan loputon - tästä saanee kuitenkin jo hieman ideaa.

Käsi sydämellä täytyy sanoa, että tämä yhteistyö on ollut minulle äärimmäisen mieluisa! Pidän paitsi tuotteesta, myös ideasta sen takana - ja ajatus ikäiseni yrittäjän ja samalla suomalaisen käsityön tukemisesta on minulle hyvin tärkeä.

Pakko mainita vielä erikseen myös siitä, että toimitus Klipsuttimelle oli äärimmäisen nopea - Klipsutin odotti minua postilaatikossani seuraavana päivänä siitä, kun olimme yhteistyöstä Klipsuttimen "äidin", Tuire-Sinin kanssa sopineet.


Valkoinen Stella-Klipsutin

Käyttökokemuksia ja tuntumaa Klipsuttimesta:
  • sopivan jämäkkä, mutta kuitenkin helppo avata ja kiinnittää
  • pitää kaksi eri kappaletta mukavan napakasti kiinni
  • ei jätä vaatteisiin minkäänlaisia jälkiä (!)
  • kestävän tuntuinen
  • kaunis, eri tyylejä helposti eri tilanteisiin ja fiilikseen
  • -voi käyttää aina uudestaan ja uudestaan

Klipsuttimeen tutustuessa tuumailin myös sitä, kuinka ihana lahjaidea Klipsutin onkaan! Takuulla jotakin sellaista, jota saaja ei osaa paketistaan odottaa - toisaalta samalla myös jotakin kovin nättiä ja ennen kaikkea käytännöllistä. Minä kuulun itse siihen kategoriaan, joka vihaa turhia lahjoja - Klipsutin ei todellakaan tipahda tähän kategoriaan!
Ja mikä parasta, minulla on ilo ja kunnia jakaa Klipsutin myös teidän kanssanne!

Siispä...

Arvon kaksi Klipsutinta Aavan Meren Itäpuolen -blogin lukijoiden kesken! Voittaaksesi oman Klipsuttimesi, käy valitsemassa suosikkisi, kommentoi suosikkimallisi alle (käy kätevästi Facebook-tunnuksilla) ja käy tykkäämässä blogini FB-sivusta - tämän jälkeen voitkin hyvillä mielin jäädä jännäämään onnettaren valintaa! Jätäthän kommenttisi yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa yhteyttä sinuun mahdollisen voiton tiimoilta.

Osallistumisaikaa on 16.7.2017 klo. 18.00 saakka, jonka jälkeen voittajat arvotaan. Arpaonnea jokaiselle! Voittajat julkaistaan blogissa sekä blogin FB-sivuilla.

Ei kommentteja