En tiedä kuinka yleinen ongelma on kyseessä, mutta ainakin minä koen pizzapohjan tekemisen todella ärsyttäväksi ja usein se nousee kynnyskysymykseksi pizzan tekemistä ajatellen. En ensinnäkään tule toimeen minkäänlaisten hiivataikinoiden kanssa, toisekseen meikämamman tekemät pohjat ovat hyvin... Mielenkiintoisia. Joko pannupizzan paksuusluokkaa, tai vastaavasti niin ohutta ja kovaa, että sitä voisi käyttää aseena sodassa.
Ratkaisu tähän ovat tortillapohjat!
Juuri sopivan kokoisia yhtä annosta ajatellen, näistä jokainen saa myös helposti täytettyä mieleisensä. Pohja kestää mukavan pehmeänä niiltä kohdin, mitä täytteitä on levittänyt - muutoin reunat ovatkin sitten mukavan rapeita.
Tämän mallikuvan pizza on eräältä lauantai-illalta, jolloin nälkä pääsi yllättämään vähän varkain.
Täytteenä aiemmin päivällä paistetusta kanan rintafileestä leikattuja paloja, fetaa, ananasta, punaista paprikaa, punasipulia ja emmentaljuustoraastetta. Pitkälti siis kaikkea, mitä keskivertoperheen jääkaapista löytyy.
Helppoa, nopeaa ja äitipisteitä ropisee kuin huomaamatta! ;)
Ei kommentteja